Fotografische kwaliteit op maat

“Ik werk voornamelijk op locatie. De ene keer om een gebeurtenis te registreren, de andere keer om een abstract concept te visualiseren. Ik streef er naar de fotografische uitingen van mijn klanten een stap verder te brengen.”

Begin jaren ’80, tijdens mijn studie pedagogiek, raakte ik in de ban van de fotografie. Ook al voltooide ik mijn universitaire opleiding, ik ging aan het werk als fotograaf.

In 1989 heb ik mijn diploma gehaald aan de Fotovakschool te Apeldoorn. Door zelfstudie en het volgen van cursussen heb ik een grote kennis van digitale fotografische processen.

Ook na ruim twintig jaar die mijn fotocarrière nu beslaat voel ik me nieuwsgierig naar en betrokken bij de mensen en thema’s die ik fotografeer. Ik werk als freelance fotograaf onder andere voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het ROC van Amsterdam, de BMCgroep en Google. Mijn klanten zijn tevreden. Steeds krijg ik weer te horen dat ik fotografische kwaliteit op maat lever met een scherp oog voor de wensen van de klant.

Ik werk voornamelijk op locatie. De ene keer om een gebeurtenis te registreren, de andere keer om een abstract concept te visualiseren. De zwaartepunten van mijn werk liggen bij de reportage- , portret- , architectuur- en conceptuele fotografie.

Ik streef er naar de fotografische uitingen van mijn klanten een stap verder te brengen. Mijn werk is fotografische kwaliteit op maat.